Arazi kavgasında taşlar sopalar konuştu! 29 yaralı, 3 tutuklama var
Şırnak'ta arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan taşlı sopalı kavgada 29 kişi yaralandı. O anlar kameraya yansırken saldırganlardan 3 kişi tutuklandı.
Özetle
Dinle
Arazi kavgasında taşlar sopalar konuştu! 29 yaralı...
Kaydet
3. Sayfa
56 dk önce
Şırnak'ın Güneyçam köyü Bölüzer mevkiinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan taşlı sopalı kavgada 29 kişi yaralandı.
- Kavga Şırnak merkeze bağlı Güneyçam köyünün Bölüzer mevkiinde yaşandı.
- Arazi anlaşmazlığı kavganın nedeniydi.
- Olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.
- Kavgada 29 kişi yaralandı.
- Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldı ve hastanelere kaldırıldılar.
- Gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.
0:00
0:00
1x
Şırnak merkeze bağlı Güneyçam köyünün Bölüzer mevkiinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeni ile taşlı sopalı kavga çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.
ÖNERİLEN HABERLER
GÜNDEM
Resepsiyonun görünmeyen yüzü! CHP'li vekiller, Özgür Özel'e selam bile vermemiş
29 KİŞİ YARALANDI
Güvenlik güçleri kavgayı kontrol altına almak için yoğun çaba harcarken, yaralanan 29 kişiye olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Yaralılar, ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesi ve Şehit Aydoğan Aydın Tümen Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
3 SALDIRGAN TUTUKLANDI
Olay sonrası başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Köyde güvenlik önlemlerinin artırıldığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
