Vodafone Arena'da 10 bin bilete 100 bin talep

Düzenleyen:
Vodafone Arena'da 10 bin bilete 100 bin talep

SPOR Haberleri

7 yıl aradan sonra mutlu sona ulaşmasına sadece 1 puan kalan Kartal kelimenin tam anlamıyla heyecan yaşıyor.

Beşiktaş'ta 32 bin kombine sahibi bulunurken sponsorlarla birlikte 36 bin kişilik yer şimdiden dolu. Osmanlıspor maçı için biletler dün genel satışa çıktı. Ancak 10 bin kişilik bilete 100 bin kişilik talep olması nedeniyle kulüp bilet taleplerini karşılamakta çaresiz kaldı. Pazar akşamı saat 19.00'da başlayacak olan Beşiktaş- Osmanlıspor maçı daha şimdiden kapalı gişe olurken maç gününe kadar karaborsada fiyatların 10 katına kadar çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.
 
Bazı taraftarların bilet bulmak için karaborsacılarla temasa geçtiği gelen bilgiler arasında. Beşiktaş'ın 14. şampiyonluğunu görmek için bu maça özellikle gitmek isteyen taraftarların karaborsacılarla temasa geçirek bilet temin etmeye çalıştığı öğrenildi.
 
STADA GİDEN YOL BAYRAKLARLA KAPLANACAK
 
Pazar günü için şimdiden hazırlanmaya başlayan Siyah-Beyazlılar'da esnafından kulüp çalışanına kadar herkes bu büyük günü şölene çevirmek için seferber olmuş durumda.
 
Osmanlıspor maçı öncesi Beşiktaş semtinin Siyah-Beyazlı renklerle donatılacağı belirlendi. Maç günü Barbaros Bulvarı'ndan stada giden yol tamamen bayraklarla kaplanacak. Beşiktaş semtinde ve Beşiktaş Çarşı içinde de bayrak asma kampanyasının başladığı gelen bilgiler arasında.
 
KUTLAMALAR SABAHA DEK SÜRECEK!
 
Beşiktaşlı taraftarlar bütün gün Beşiktaş semtinde yaşanacak müzikli eğlencelerin ardından gece boyunca görsel şovlar yapmayı planlıyor.
 
ORGANİZE OLDULAR
 
Siyah-Beyazlı taraftarların gerçek kutlamayı ise maçtan sonra stadı tamamen kuşatıp gerçek kutlamayı Vodafone Arena ve çevresinde yapma hazırlığı içinde. Bunun için kendi aralarında organize olan Beşiktaşlı taraftarların kusursuz bir hazırlık düzenleyeceği öne sürüldü...
 
(Takvim)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...