Anadolu Ajansı
Galatasaray'da derbi öncesi 3 müjde birden!
Süper Lig'deki derbide Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da sakatlıklarını atlatan Roland Sallai, Yunus Akgün ve Mauro Icardi takımla çalıştı.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında 7 Mart Cumartesi günü Beşiktaş'a konuk olacak lider Galatasaray, hazırlıklarına başladı.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın dinamik ısınmayla başladığı belirtildi.
Pas çalışmasıyla devam eden idmanın, çift kale maçın ardından yapılan üç takımlı turnuvayla tamamlandığı aktarıldı.
ÖNERİLEN HABERLER
SPOR
Dursun Özbek ve Okan Buruk'tan derbi öncesi şampiyonluk sözü
3 İSİM TAKIMLA ÇALIŞTI
Sakatlıkları nedeniyle Alanyaspor maçı kadrosuna alınmayan Roland Sallai, Yunus Akgün ve Mauro Icardi'nin takımla çalıştığı bildirildi.
Galatasaray, yarın yapacağı antrenmanla Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını tamamlayacak.
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
