CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin hayatı, biyografisi ve vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin hayatı, biyografisi ve vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin kimdir, kaç yaşında, nereli? Atasoy Bilgin mevcut mesleği nedir, evli mi? Atasoy Bilgin vaatleri nedir? Atasoy Bilgin Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin hayatı ve biyografisi

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin kimdir? Atasoy Bilgin kaç yaşında, nereli? 

ATASOY BİLGİN KİMDİR?

Atasoy Bilgin, 1974 yılında Kırşehir'de doğdu. Üniversite eğitimini 2000 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünde tamamladı. 

Siyasi hayatına 2000 yılında CHP'de Kocaelei Derince ilçesinde başlayan Atasoy Bilgin, burada çeşitli parti kadrolarında yer aldı. 2000-20002 yılları arasında mahalle temsilciliği, 2002-2004 yılları arasında Derince İlçe Eğitim sekreteri, 2004 yılından 2010 yılına kadar ise 2 dönem CHP Derince İlçe Başkanlığı ve 31, 32 ve 38. dönem CHP Kurultay Delegeliği görevlerini yerine getirdi. 31 Mart yerel seçimlerinde CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. 

TMMOB Makina Mühendisleri odası üyesidir. 2022-2024 yılları arasında MMO Genel Kurul Delegeliği yaptı. İnşaat-Sen Yönetim kurulu üyesidir. 

Evli ve 1 çocuk babasıdır. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...