ABD Kanada sınırında neden patlama oldu, terör saldırısı mı? ABD’deki patlamanın nedeni ne?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi, İHA
- Güncelleme:
ABD Kanada sınırında neden patlama oldu, terör saldırısı mı? ABD’deki patlamanın nedeni ne?

DÜNYA Haberleri  / Türkiye Gazetesi, İHA

ABD Kanada sınırında patlama neden oldu? | Kanada’da patlama neden oldu merak ediliyor. Niagara Nehri üzerindeki Rainbow Köprüsü’nden ABD'ye geçiş yapan bir araçta patlama oldu, sonrasında araç yanmaya başladı. Peki, ABD Kanada sınırında neden patlama oldu, terör saldırısı mı?

ABD Kanada sınırı patlamanın nedeni ne? Kanada’da patlama neden oldu merak ediliyor. Niagara Nehri üzerindeki Rainbow Köprüsü’nden ABD'ye geçiş yapan bir araçta patlama oldu, sonrasında araç yanmaya başladı. Peki, ABD Kanada sınırında neden patlama oldu, terör saldırısı mı? Detaylar...

ABD KANADA SINIRINDA PATLAMA NEDENİ NE?

ABD-Kanada sınırındaki Niagara Nehri üzerinde yer alan Rainbow Köprüsü’nde patlama meydana geldi. Köprüden ABD'ye geçiş yapan bir araç aniden havaya uçtu. İki ülke arasındaki giriş çıkışlar kapatılırken olayın bir terör saldırı olduğu iddia edildi.

ABD KANADA SINIRINDA TERÖR SALDIRISI MI YAPILDI?

Olay yerine çok sayıda güvenlik gücü sevk edilirken, köprü geçişlere kapatıldı. Terör saldırısı olduğu değerlendirilen olayda bomba yüklü araç kullanıldığı iddia edildi.

ABD KANADA PATLAMASINDA ÖLÜ VE YARALI VAR MI?

Gelen ilk bilgiler arasında araç içinde bulunan 2 kişinin öldüğü 1 gişe memurunun da yaralandığı yer aldı.

New York Valisi Kathy Hochul yaptığı açıklamada, patlamayı doğrulayarak, "Kolluk kuvvetleri ve acil müdahale ekipleriyle görüşmek üzere Buffalo'ya gidiyorum ve daha fazla bilgi edindiğimde New Yorkluları bilgilendireceğim" dedi.

Patlamanın meydana geldiği köprü, Kanada’nın Ontario kenti ile ABD’nin New York kentini birbirine bağlıyor. Köprü ayrıca dünyaca ünlü Niagara Şelalesi’nin bulunduğu bölgede yer alıyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Türkiye Gazetesi, İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...