Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Baumgartner’ "En büyük Cimbom" dedi! Galatarasay formasıyla Kongre'de poz verdi

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Baumgartner’

Türk STK liderleri Galatasaray sempatizanı olan Kongre üyesi Michael Baumgartner’ı ziyaret ederek sarı-kırmızılı futbolcuların imzaladığı özel formayı takdim etti.

Özetle Dinle
Kaydet
a- | +A

ABD’deki Türk sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri, Washington’da yürüttükleri kültürel ve diplomatik temaslar kapsamında Kongre üyesi Michael Baumgartner’ı ziyaret etti.

Türk heyeti Baumgartner'a Türkiye Süper Lig 2025-2026 sezonu şampiyonu Galatasaray’ın futbolcuları tarafından imzalanmış özel formasını hediye etti.

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Baumgartner’ "En büyük Cimbom" dedi! Galatarasay formasıyla Kongre'de poz verdi
Başlık ResmiABD Temsilciler Meclisi Üyesi Baumgartner’ "En büyük Cimbom" dedi! Galatarasay formasıyla Kongre'de poz verdi

"EN BÜYÜK CİMBOM" SLOGANI KONGRE KORİDORLARINDA

Ziyarette Türk Amerikan Koalisyonu Siyasi Eylem Komitesi (TAC-PAC) Başkanı Melih Bektaş ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) ABD Bölge Başkanı Derya Taşkın, Galatasaray USA Başkanı Yusuf Başusta ile Başkan Yardımcısı Yücel Edebalı yer aldı.

Açık bir Galatasaray sempatizanı olduğu bilinen ABD'li siyasetçiye ziyaret esnasında sarı-kırmızılı rozet ve atkı takıldı. Galatasaray USA Başkanı Başusta, Baumgartner’ı derneğin "onursal üyesi" ilan ettiklerini kendisine iletirken, görüşmenin sonunda çekilen hatıra fotoğrafı sırasında ABD'li Kongre üyesine "En Büyük Cimbom" sloganı tekrarlatıldı.

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Baumgartner’ "En büyük Cimbom" dedi! Galatarasay formasıyla Kongre'de poz verdi
Başlık ResmiABD Temsilciler Meclisi Üyesi Baumgartner’ "En büyük Cimbom" dedi! Galatarasay formasıyla Kongre'de poz verdi

İLİŞKİLERİ FIRSATA DÖNÜŞTÜREN TOPLUM DİPLOMASİSİ

TAC-PAC Başkanı Melih Bektaş, başkent Washington’daki bu sıcak buluşmanın Türk-Amerikan toplumunun yürüttüğü kültürel diplomasi adına büyük önem taşıdığını söyledi.

Baumgartner'ın daha önceki bir görüşmede Galatasaray’a olan sempatisini dile getirmesi üzerine Galatasaray USA Derneği ile hızlıca temasa geçtiklerini aktaran Bektaş, bu ilgiyi Türk toplumu adına kalıcı bir dostluğa dönüştürmek için bu ziyareti organize ettiklerini açıkladı.

ÖNERİLEN HABERLER
Galatasaray
SPOR

Galatasaray'da kalacak mı? Okan Buruk'un Wilfried Singo kararı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.