ABD Temsilciler Meclisi eski Başkanı Pelosi, eylem yapan göstericileri azarladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

ABD Temsilciler Meclisi eski Başkanı Nancy Pelosi, evinin önünde bir grup İsrail karşıtı protestocuyla tartıştı. Pelosi, Gazze'de ateşkes isteyen göstericileri azarlayıp, "Genel merkezinizin bulunduğu Çin'e geri dönün" diye bağırdı.

ABD Temsilciler Meclisi'nin ilk kadın başkanı Nancy Pelosi, Kasım 2022'de koltuğu Cumhuriyetçilerin oyuyla Mike Johnson'a devretmişti. 

83 yaşındaki Pelosi en son CNN'e verdiği röportajda Rusya lideri Putin'e yönelik şaşırtan iddialarla gündeme gelirken, bugün de evinin önünde protestocularla tartıştı.

ATEŞKES PROTESTOLARINI PUTİN'İN FİNANSE ETTİĞİNİ İDDİA ETTİ

Pelosi röportajında evinin önündeki ateşkes çağrılarından şikayet ederken, ABD'li yetkililerin Gazze için ateşkes çağrısı yapmalarını ise Putin'e bağladı.

ABD Temsilciler Meclisi eski Başkanı Pelosi, eylem yapan göstericileri azarladı

FBI'IN ARAŞTIRMASINI İSTEDİ

Sunucunun "ABD'deki ateşkes protestoları, Rusların bir planı mı?" sorusuna da cevap veren Pelosi, "Ateşkes çağrısı yapan grupları kimin finanse ettiği araştırılmalı. FBI'yı bu konuda acil olarak çalışmaya davet ediyorum" dedi.

Nancy Pelosi'nin akılalmaz iddiaları gündemdeki sıcaklığını korurken, San Francisco'daki evinin önünde de bir grup İsrail karşıtı protestolara devam etti.

“GENEL MERKEZİNİZE, ÇİN'E DÖNÜN!”

Göstericilere öfkelenen Pelosi bu defa “Genel merkezinize, Çin'e dönün!” diye bağırdı. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan videoya kullanıcılar ilginç yorumlar yaptı.

"HUZUREVİNE YERLEŞTİRİLMESİ GEREKİYOR"

"Pelosi'nin huzurevine yerleştirilmesi gerekiyor" diyen bazı kullanıcılar durumun kontrolden çıktığına işaret etti.

Bazı kullanıcılar ise "Yani Putin tarafından finanse ediliyorlar ve merkezleri Çin'de... doğru mu anlıyorum?" diyerek Pelosi'nin açıklamaların giderek tuhaflaştığından bahsetti. 

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...