Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

ABD uyuşturucu kaçakçılığı yapan tekneyi vurdu! 2 ölü

ABD ordusu, Doğu Pasifik’te uyuşturucu taşıdığı tespit edilen bir tekneye saldırı düzenledi. Yapılan açıklamada "Bu saldırıda 2 erkek narko-terörist öldürülmüştür" ifadeleri kullanıldı.

Özetle Dinle
Kaydet
a- | +A

ABD ordusu, Karayip Denizi ve Doğu Pasifik'te uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı iddia edilen teknelere yönelik saldırılarını devam ettiriyor.

ABD Güney Komutanlığı’ndan (SOUTHCOM) yapılan açıklamada, Güney Mızrağı Operasyonu’nu yürüten ortak görev gücünün SOUTHCOM Komutanı Orgeneral Francis L. Donovan'ın talimatıyla, "terör örgütü" olarak belirlenmiş organizasyonlar tarafından kullanılan bir tekneye saldırı düzenlediği belirtildi.

ÖNERİLEN HABERLER
ABD-İsrail saldırıları sonrası İran faturayı kesti: 270 milyar dolar
DÜNYA

ABD-İsrail saldırıları sonrası İran faturayı kesti: 270 milyar dolar

2 ERKEK NARKO-TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Elde edilen istihbaratın söz konusu teknenin Doğu Pasifik'teki bilinen bir kaçakçılık rotasında uyuşturucu taşıdığını doğruladığı vurgulanan açıklamada, "Bu saldırıda 2 erkek narko-terörist öldürülmüştür. Hiçbir ABD personeli zarar görmemiştir" ifadeleri kullanıldı.

EN AZ 5 NARKO-TERÖRİST ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

ABD ordusu, son olarak dün Doğu Pasifik’te uyuşturucu taşıdığı belirlenen 2 tekneye saldırı düzenlendiğini duyurarak en az 5 narko-teröristin öldürüldüğünü açıklamıştı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.