Haiti’de aynı aileden 16 kişi evde ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Haiti’de aynı aileden 16 kişi evde ölü bulundu

Dünya Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Haiti’nin güneyinde bir kasabada yaşayan aynı aileden 16 kişi evde ölü bulundu. Yerel kaynaklar, ailenin zehirlenmiş olabileceğini düşünüyor.

Haiti’nin başkenti Port-au-Prince’in yaklaşık 48 kilometre güneyindeki Seguin kasabasında aynı aileden 16 kişi evde ölü bulundu.

AİLE ZEHİRLENMİŞ OLABİLİR

Yetkililer, aile üyelerinin ölüm nedenlerinin henüz bilinmediğini belirtti. Yerel kaynaklar, aile üyelerinin zehirlenmiş olabileceğini öne sürdü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ulusötesi Organize Suçlara Karşı Küresel Girişim'in bu ayın başlarında hazırladığı bir rapora göre, ölümler çetelerle bağlantılı olmasa da Haitili suç grupları, kısmen işyerlerinden, bölge sakinlerinden ve kaçırılan kurbanların ailelerinden zorla alınan paralar nedeniyle giderek güçlendi.

Geçen yıl, Birleşmiş Milletler'in raporuna göre, Karayip polisi şiddeti bastırmaya çalışırken çeteler yaklaşık 5 bin kişinin ölümüne neden oldu.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...