Kaçak havai fişek fabrikasında facia! 11 ölü, onlarca yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

Hindistan'da kaçak işletilen bir havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Olayda 11 kişi hayatını kaybederken 60'dan fazla kişi ise yaralandı.

Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletinde kaçak işletilen bir havai fişek fabrikasında sabah saatlerinde patlama meydana geldi. Bairagarh semtinde bulunan fabrikadaki patlamada en az 11 kişi hayatını kaybetti, 60'tan fazla kişi yaralandı.

Patlamanın yakınlardaki 60 eve de hasar verdiği bildirildi.

100 EV TAHLİYE EDİLDİ

Fabrikada patlamaların devam etmesi nedeniyle yakın çevredeki 100 ev tahliye edilirken, binanın yakınlarındaki çok sayıda motorlu araç da yandı.

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, fabrikada meydana gelen kazada yaşananlardan ötürü üzgün olduğunu belirtti ve yakınlarını kaybedenlere başsağlığı, yaralananlara şifalar diledi.

PATLAMADAN ETKİLENENLERE DESTEK

Modi, yerel yönetimin patlamadan etkilenenlere destek verdiğini ve Başbakanlık Ulusal Yardım Fonu'ndan ölenlerin aileleri ve yaralananlara yardım verileceğini söyledi.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...