Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Maduro ve eşi ABD'de bugün mahkemeye çıkacak

ABD'de gözaltında tutulan Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ve eşi, bugün TSİ 20.00'de Federal Mahkeme'de hakim karşısına çıkacak.

Kaydet
|

ABD hükümeti, Venezuela'da düzenlediği operasyon ile Devlet Başkanı Nicolas Maduro ve eşi Cilia Flores'i kaçırmıştı. Maduro ve Flores'i taşıyan uçak, New York kentinin kuzeyindeki Stewart Hava Ulusal Muhafız Üssü'ne inmiş, Maduro burada DEA (Uyuşturucu ile Mücadele Dairesi) ajanları tarafundan gözaltına alınmıştı.

MADURO'NUN İLK SÖZLERİ

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, New York'ta Uyuşturucuyla Mücadele Dairesi'ne getirildiğinde ilk sözleri "Merhaba, iyi seneler" olmuştu.

ÖNERİLEN HABERLER
Trump bir ülkeye daha operasyon sinyali verdi: Kulağa hoş geliyor
DÜNYA

Trump bir ülkeye daha operasyon sinyali verdi: Kulağa hoş geliyor

MAHKEMEYE ÇIKARILACAKLAR

Maduro ve eşi Flores'in bugün TSİ 20.00'de Manhattan Federal Mahkemesi'nde yargı önüne çıkarılacağı belirtildi.

MADURO NE İLE SUÇLANIYOR?

Maduro, narkoterörizm, kokain ithalatı ve ABD'ye karşı makineli tüfek ve tahrip edici cihaz bulundurma ile suçlanıyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.