Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Parfüm yasağı şok etti! O kokuyu sürünce mağaza kapısından döndürüyorlar

Parfüm yasağı şok etti! O kokuyu sürünce mağaza kapısından döndürüyorlar
Fotoğraf Başlığı Parfüm yasagi sok etti! O kokuyu sürünce magaza kapisindan döndürüyorlar

Almanya’da eşi benzeri görülmemiş bir yasak gündemde geldi. Neuss kentindeki bir içecek mağazası, belirli bir parfümü kullanan müşterileri kapıdan içeri bile almıyor. Üstelik yasak, mağaza girişine asılan açık bir uyarı tabelasıyla duyuruldu. 215 euroluk lüks parfümü sürenler mağaza çalışanlarının alerji gerekçesiyle geri çevriliyor.

Kaydet
a- | +A

Almanya’nın Neuss kentinde, Getränke Hoffmann adlı içecek mağazası belirli bir parfümü kullanan müşterilere kapılarını kapattı.

Parfüm yasağı şok etti! O kokuyu sürünce mağaza kapısından döndürüyorlar - 1. Resim
Başlık ResmiParfüm yasağı şok etti! O kokuyu sürünce mağaza kapısından döndürüyorlar - 1. Resim


TABELADA AÇIK UYARI

Mağaza girişine asılan tabelada şu ifadeler yer aldı:

"Değerli müşterilerimiz! Eğer Tiziana Terenzi Kirke veya benzeri bir parfüm kullanıyorsanız, lütfen mağazaya girmeyiniz. Size kapıda hizmet vermekten mutluluk duyarız. Ancak yoğun müşteri şikayetleri ve personel alerjileri nedeniyle farklı bir çözüm üretemiyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

Bu kokuyu süren mağazaya alınmıyor!
Başlık ResmiBu kokuyu süren mağazaya alınmıyor!
Bu kokuyu süren mağazaya alınmıyor!

TEPKİLER BÜYÜDÜ

Karar, sosyal medyada ve mağazanın internet sitesinde eleştirilerin hedefi oldu. Bazı kullanıcılar yasağın “terbiyesizlik” ve “ayrımcılık sınırında” olduğunu savundu.

BAKMADAN GEÇME
Kitaptan çıkan parfümle dünyayı fethetti! Avon, doğrudan satışla başladı, mağaza ve online ile büyüyor
HABER

Kitaptan çıkan parfümle dünyayı fethetti! Avon, doğrudan satışla başladı, mağaza ve online ile büyüyor

ŞİRKET BİLE HABERSİZMİŞ

Tartışmaların büyümesi üzerine tabela aniden kaldırıldı. Getränke Hoffmann sözcüsü, olayın şirket politikası olmadığını belirterek, “Bu, belirli bir çalışanın kendi inisiyatifiyle aldığı bir karar. Elbette şirketin çıkarlarına uygun değil ve onayımız yoktu” dedi.

Tartışmalara konu olan Tiziana Terenzi Kirke parfümü, piyasada 100 mililitresi 215 euroya satılan lüks bir ürün. Ürün açıklamasına göre parfüm, çarkıfelek meyvesi, şeftali ve armut notalarıyla açılıyor, ardından vadi zambağının ışıltısını ortaya çıkarıyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.