MasterChef Mustafa Aydın kimdir? Masterşef Mustafa kaç yaşında?

Düzenleyen:
MasterChef Mustafa Aydın kimdir? Masterşef Mustafa kaç yaşında?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

MasterChef 2019 yarışmacıları belli oldu. İkili elemeden geçen MasterChef adayları arasından 14 kişi, adını kadroya yazdırmayı başardı! Bu sene Danilo Zanna'nın jüri üyesi olarak dahil olduğu sevilen yarışmada 14 adaydan birisi de Mustafa Aydın oldu. Master şef Mustafa kimdir, MasterChef yarışmacısı Mustafa Aydın kimdir, Mustafa Aydın kaç yaşında... 2019'un yarışmacılarıyla ilgili merak edilenler sizlerle

MasterChef Mustafa Aydın kimdir, MasterChef Mustafa kimdir, Mustafa Aydın kaç yaşında ve nereli gibi konular, 2019 MasterChef yarışmacıları arasında olan Mustafa Aydın'a dair internette en çok araştırılanlardan oluyor. Jüri üyelerinin çok konuşmasını eleştirdiği Mustafa, 14 yarışmacı arasında sivrilebilecek mi merak ediliyor. İşte Mustafa Aydın Masterşef ile ilgili detaylar

MASTERCHEF MUSTAFA KİMDİR? MUSTAFA AYDIN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Katıldığı ilk elemelerde jüri üyelerinin oldukça dikkatini çeken ve çok konuşması ile ilgili eleştiriler alan Mustafa, 20 yaşında kansere yakalandığını ancak atlattığını açıklamıştı. Hayattataki şanssızlığını da dile getiren Mustafa, 14 yarışmacı arasında nasıl bir performans sergileyecek merak ediliyor.

MasterChef Mustafa, 31 yaşında ve yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Bir restoranın şef yardımcısı olan Mustafa Aydın, MasterChef'te dilini değil bıçağını kullanmaya geldiğini söylüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...