MasterChef Kim Elendi, MasterŞef Kim Gitti? 29 Kasım MasterChef bu hafta elenen isim belli oldu

Düzenleyen:
MasterChef Kim Elendi, MasterŞef Kim Gitti? 29 Kasım MasterChef bu hafta elenen isim belli oldu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

MasterChef kim elendi, Masterşef kim gitti, MasterChef Türkiye'de çeyrek final heyecanı yaşandı! Normalde 28 Kasım Perşembe günü gerçekleşmesi beklenen eleme, 29 Kasım Cuma gününe alındı! MasterChef eleme adayları belli olmuştu. Batuhan, Güzide, Rıfat ve Kıvanç'ın eleme adayları olarak belirlenmesinin ardından kimin 'MasterChef' ünvanına veda edeceği merakla bekleniyordu! TV8 ekranlarında haftanın 4 günü izleyiciyle buluşan sevilen programda bu hafta değişikliğe gidildi ve Cuma akşamı elenen isim belli oldu. MasterChef'ten kim elendi merak elenen isim ve merak edilen detaylar...

MasterChef kim elendi, 29 Kasım MasterChef elenen isim kim oldu, Masterşef kim elendi, Master şef elenen isim öğren, MasterChef özeti gibi konular internette sıkça araştırılıyor. 29 Kasım Cuma akşamı MasterChef'te çeyrek final heyecanı yaşandı! Pazartesi gününden itibaren yayınlanan bölümlerde 4 eleme adayı belli olmuştu! 29 Kasım akşamı ise çeyrek final elemesinde MasterChef Türkiye'ye veda edecek isim belli oldu. MasterŞef kim elendi, MasterChef elenen isim kim, 29 Kasım MasterChef elenen isim öğren gibi araştırılan konuların cevabı haberimizde! Kırmızı takım ve mavi takımın yarışı son bölümde nefesleri kesmiş, yapılan mantılar jüri üyelerinden büyük beğeni toplamıştı! İşte elenen isim!

MASTERCHEF KİM ELENDİ, MASTERCHEF ELENEN İSİM KİM OLDU?

MasterChef eleme akşamında yarışmacılar, Somer Şef'in özel olarak sunduğu tabağı yapmaya çalıştılar. Oldukça zorlanan eleme adayları, yaptıkları yemekleri jüri üyelerine sundular. Yapılan değerlendirmelerin ardından en iyi tabağın sahibi Batuhan oldu ve eleme potasından kurtulan ilk isim oldu. Tabağı ile jüri üyelerinin beğenisi kazanan ikinci isim ise Güzide oldu. Son ikiye kalan yarışmacılar Kıvanç ve Rıfat oldu! MasterChef Türkiye'ye 29 Kasım akşamı veda eden yarışmacı Kıvanç oldu!

MASTERCHEF'TE BU HAFTA NELER OLMUŞTU?

27 Kasım akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde neler oldu? Dokunulmazlık oyununda her iki takım da mantı çeşitleri ile büyük büyük bir sınav verdi! Kırmızı ve mavi takımın mantılarını değerlendiren şefler, mavi takımın yaptığı yemekleri beğenerek dokunulmazlık ödülünü takdim etti.

MasterChef’te eleme adayları, dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları arasından belirlendi. Yasin, Batuhan, Alican ve Kıvanç’ın dokunulmazlık ödülünü kazanabilmek için kendi özel tabaklarını hazırladıkları gecede, şefler hiçbir tabağı değerlendirmeye alınacak kadar güzel bulmadı. Böylece şefler, kimseye dokunulmazlık vermedi.

Eleme adayları, yarışmacıların birbirlerine verdikleri oyların ardından belli oldu!

MasterChef Kim Elendi, MasterŞef Kim Gitti? 29 Kasım MasterChef bu hafta elenen isim belli oldu

İŞTE HAFTANIN ELEME ADAYLARI!

Şeflerin yemeklerini beğenmediği Batuhan, Alican, Yasin ve Kıvanç kendi içlerinde oylamaya gitti. Oylamada 3’er oy alan Batuhan ve Kıvanç haftanın diğer eleme adayları oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...