Yücel’e BM’de yeni görev

Yücel’e BM’de yeni görev

EĞİTİM Haberleri

BM Genel Sekreter Yardımcısı Nikhil Seth, Birleşmiş Milletler Eğitim ve Araştırma Enstitüsüne (UNITAR) bağlı Yönetici ve Liderler için Uluslararası Eğitim Merkezinin ‘CIFAL’ açılışı için Türkiye’ye geldi.

MAHMUT ÖZAY

Dünyanın dört bir yanında merkezleri bulunan UNITAR’a bağlı CIFAL merkezleri, Türkiye’de ilk defa Bahçeşehir Üniversitesi iş birliğiyle faaliyetlerine başlayacak. Ortaklık çerçevesinde merkez için imzalar atılırken, BAU Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel’e Nikhil Seth tarafından BM Eğitim ve Araştırma Enstitüsü Uluslararası Eğitim Merkezi Türkiye Başkanı unvanı, Birleşmiş Milletler Sertifikası (UNC) ve Birleşmiş Milletler bayrağı verildi. Yücel “40 yıldır eğitime hizmet ediyorum. Artık sadece Türkiye’de yaptıklarımız değil uluslararası alanda da yaptıklarımız duyulup takdir görmeye başladı. Hem benim için hem Türkiye hem de dünya için çok önemli bir adımın atıldığını düşünüyorum. Başarımızın kaynağında, gelecek yüzyıllara ülkemizi, insanlarımızı nasıl taşıyabiliriz ilke ve prensibinden hiç ayrılmamak yatmaktadır” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...