'Siyasetin içine beni çekmeyin'

Düzenleyen:
'Siyasetin içine beni çekmeyin'

EĞİTİM Haberleri

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel kendisine yönelik düzenlenen üç fezlekenin, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar'ın şikâyetleri sonucunda hazırlandığını iddia etti.

MAHMUT ÖZAY

Vekil Atilla Sertel'e anında cevap veren Prof. Dr. Nükhet Hotar şunları söyledi: Hukuk devletine olan saygısızlığının ve kendini bilmezliğin alametidir. Mensubu olmaktan gurur duyduğum üniversitemize rektör olarak atandığım günden bu yana şahsımla ilgili aslı astarı olmayan iddiaları ortaya atan ve karalama kampanyası yürütmek için elinden geleni yapan bu vekil, yalanlarını kamuoyu önünde açıklamaktan çekinmemekte, iftiralarına 'göz bebeği' diye hitap ettiği üniversitemizi alet etmek istemektedir. Siyasetçi kimliğini kenara bırakmış bir bilim insanını siyasetin içine çekmeye çalışmak bir şey kazandırmaz. Bugüne kadar gerek bilim insanı, gerek milletvekili olarak aziz milletimize hizmet etmekten her zaman onur duydum. Önümüzdeki dönemde aynı kararlılıkla yoluma devam edeceğim. İplerini kimin tuttuğu belli olmayan bu vekil için de yasal süreçleri takip edeceğim.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...