Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rekabet gücünü dijitalleşme ile kazanabiliriz

Rekabet gücünü dijitalleşme ile kazanabiliriz

EKONOMİ Haberleri

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Anadolu’da üretime odaklanmış sektörlerin dönüşümüne katkıda bulunmak amacıyla geçen yıl başlattığı “Dijital Anadolu Projesi” kapsamında, beş kentte bin 500 KOBİ’ye ulaştı.

Hayatın her alanında hız ve verimlilik esaslı büyük dönüşüm yaşandığını, dijital bir dünyanın kurulduğunu vurgulayan TÜRKONFED Başkanı Osman Turhan; sürdürülebilir kalkınma için, KOBİ’lerin rekabet gücünü artırmak gerektiğini kaydetti. Turhan “Tüm sektörlerimiz, işletmelerimiz ve özellikle ekonominin can damarı olan KOBİ’lerimizin; teknoloji odaklı, değişen şartlara uyum sağlayabilen, nitelikli insan kaynağına sahip kendi değer zincirlerini kurmaları önem kazanıyor. Teknolojiyi tüketen değil, üreten ve ihraç eden bir ülke olmalıyız. Bu sebeple dijitalleşme, aradığımız kaldıraçtır” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...