İşbir Yatak 40 yeni uyku merkezi açacak

- Güncelleme:
İşbir Yatak 40 yeni uyku merkezi açacak

Ekonomi Haberleri

Yatak ve konfor ürünlerinde dünyanın ham madde üreticisi konumunda bulunan İşbir Yatak 2022 yılını üretimde yüzde 30, ciroda yüzde 95 büyüme ile geride bıraktı.

EKONOMİ SERVİSİ'NİN HABERİ

İnovatif ürünleriyle sektörde birçok ilke imza atan İşbir Yatak, ürün grubuna eklediği “Junior”, “Pati” ve “Doğal Yatak” koleksiyonları ile cirosunda yüzde 25 ek büyüme planlıyor. Marka ayrıca globalleşme yolculuğunda ihracatını artırıp yurt dışında yeni mağazalar açacak.

 Yüksek katma değerli ürünlerle  sektörde güçlü bir yer edindiklerini belirten İşbir Holding Ceo’su Metin Gültepe “İşbir Yatak olarak A + ve C- segmentinde sektör lideriyiz. 2023 yılında üretimde yüzde 25 büyüme öngörüyoruz. Kısa dönem planlarımız arasında yeni pazarlara girmek ve global marka vizyonumuzu derinleştirmek yer alıyor. Hedeflediğimiz ülkeler arasında Avrupa Ülkeleri, Gürcistan, İngiltere, BAE, Katar ve Türk Cumhuriyetleri ilk sırada bulunuyor. 5 yıl içinde üretimimizin ihracatki payını yüzde 25 artırmayı planlıyoruz. Bununla birlikte yurt içi ve yurt dışı mağaza sayılarımızı artıracağız. Şu an yurt içinde 65 ilde 221, yurt dışında 14 uyku merkezi ile fonksiyonel ürünlerimizi kullanıcılarımıza ulaştırıyoruz. Bu yıl yurt içinde 35, yurt dışında ise 5 olmak üzere toplamda 40 yeni uyku merkezi açacağız. 5 yıl içinde 500 uyku merkezine  ulaşmayı planlıyoruz” dedi. ABD’nin köklü yatak üreticilerinden  Spring Air’in Türkiye, Bulgaristan ve Macaristan’daki tek lisanslı üreticisi olduklarını dile getiren Gültepe “Junior koleksiyonumuzla bebeklerin ve çocukların gelişimine katkı sağlıyoruz. Evcil hayvanlar Pati koleksiyonu geliştirdik. İskandinavların soğuk günlerde battaniyelerine sarılmalarından esinlenerek tasarlanan Huga battaniye, yün, at saçı, Hindistan cevizi lifleri ve pamuk gibi doğal malzemeler ile üretilen Kybele yatak ile kaliteli bir uyku deneyimi sunuyoruz” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...