İslam Memiş ‘dolardan çok daha fazla kazandıracak’ diyerek yeni yatırım aracını açıkladı

Düzenleyen:
İslam Memiş ‘dolardan çok daha fazla kazandıracak’ diyerek yeni yatırım aracını açıkladı

EKONOMİ Haberleri

Piyasalarda Haziran yoğunluğu başladı. Gram ve dolar kurunda ataklar başlarken Euro’da dikkat çeken bir yükseliş söz konusu. Haziran aylarında gram altının yükseleceğini ve Temmuz ayında pik yapacağını belirten Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Euro için çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Euro’nun kazandırma sürecine girdiğini ve dolara oranla daha fazla kazandıracağının altını çizen İslam Memiş, ‘Çok kazanacaklar’ diyerek kritik tarihi açıkladı.

Yeni haftaya yükselişle başlayan gram altın, 31 Mayıs 2022 Salı gününe 976 seviyelerinde başladı. Dolar ise 16,40 TL’den işlem görüyor. Dolar ve altındaki yükseliş trendine Euro’da dahil oldu. Euro 17,58 liraya kadar yükselirken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten çok çarpıcı açıklamalar geldi. Euro’nun kazandırma sürecine girdiğini ve dolara oranla daha fazla kazandıracağını belirten İslam Memiş, ‘Çok kazanacaklar’ diyerek Euro için kritik tarihi duyurdu. 

HAZİRAN AYI DİNLEME TEMMUZ AYI İSE PİK DÖNEMİ 

Nisan ayındaki dalgalanmalara dikkat çeken İslam Memiş, Mayıs ayından sonra sürekli olarak yükselişlerin gerçekleşeceğini dile getirmişti. Haziran ayını dinleme Temmuz ayını pik olarak değerlendiren Memiş, dolar kurunda kritik sürece girildiğini ifade etti. Altın ve dolar için direnç seviyelerini de açıklayan İslam Memiş, dolar için 16,60 seviyesini, gram altın içinse 1000 lira bandını gösterdi.

İslam Memiş ‘dolardan çok daha fazla kazandıracak’ diyerek yeni yatırım aracını açıkladıİslam Memiş, yeni popüler yatırım aracını açıkladı.

“DOLARDAN ÇOK DAHA FAZLA KAZANDIRACAK” 

Elinde TL bulundurup yatırım yapmayanlar için uyarılarda bulunan İslam Memiş, al-sat dönemlerine dikkat çekerek Haziran ayının sonlarını beklemesine karşı uyardı. Elinde Euro ve Sterlin bulunan kişiler içinde değerlendirmelerde bulunan Memiş, Euro'nun kazandırma sürecine girdiğini ve dolara oranla daha fazla kazandıracağının altını çizdi. Sterlin içinse aynı tahminlerini yineleyen Memiş, Euro ve Sterlin'in uzun bir düşüşten sonra artık yükseliş trendine geçtiğinin sinyalini verdi.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...