Kurbanlık pazarlarında hareketlilik başladı! Fiyatlar cep yakıyor, vatandaş şaşkına döndü!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kurbanlık pazarlarında hareketlilik başladı! Fiyatlar cep yakıyor, vatandaş şaşkına döndü!

Ekonomi Haberleri

Kurban Bayramına sayılı günler kala küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar görücüye çıkmaya başladı. Kurbanlık pazarlarında hareketlilik artarken, geçen yıla oranla yüzde 100 artan fiyatlar şaşkına çevirdi.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar görücüye çıkmaya başladı. Kurban ibadetini eda etmek isteyen vatandaşlar şimdiden pazarların yolunu tuttu. Geçen yıla oranla yüzde 100 artan kurbanlık fiyatları vatandaşı şaşkına çevirdi. 

VATANDAŞLAR FİYATLARDAN DERT YANIYOR

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Aydn’ın en eski hayvan pazarlarından biri olan Efeler İlçesi Dalama Hayvan Pazarı’nda hareketlilik başladı. Sabaha karşı alışverişin başladığı hayvan pazarında, alandan çok soran olurken vatandaşlar kurbanlık hayvan fiyatlarının yüksekliğinden dert yandı.

 

Kurbanlık pazarlarında hareketlilik başladı! Fiyatlar cep yakıyor, vatandaş şaşkına döndü!

Yoğunluğa göre alım satımın oldukça düşük olduğu pazarda vatandaşların daha çok piyasa araştırması yaptığı görüldü. Geçen yıla göre fiyatların nerdeyse yüzde 100 artış olduğu kurbanlık hayvanlarda alıcılar fiyatların yüksekliğinden satıcılar ise piyasanın durgunluğundan dert yandı.

KURBANLIKLAR CEP YAKIYOR

Kurbanlık fiyatlarının küçük başlarda 8 bin 500 TL’den başlayıp 15 bin TL’ye kadar alınıp satıldığı büyük başlarda ise 35 bin liradan başlayıp kilosuna göre 270 bin liraya kadar hayvan olduğu belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...