Son Dakika Bakan Bilgin açıkladı: EYT'de yaş sınırı olacak mı?

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Ekonomi Haberleri

Son dakika haberine göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'de yaş sınırıyla ilgili soruya, "Genel Kurul'daki bütçe görüşmelerinde açıklayacağım" dedi.

Milyonlarca kişinin merakla beklediği EYT düzenlemesinde yaş sınırı olup olmayacağı tartışılmaya deva ediyor. Söz konusu düzenlemeyle ilgili kadınlarda 48, erkeklerde 50 yaş gündeme geldi. Gözler gelecek haberlere çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bakanlığı ve bağlı kuruluşların bütçelerinin görüşmelerine katılmak üzere TBMM'ye geldi. Basın mensuplarının "EYT ile ilgili düzenlemede yaş şartı olacak mı?" sorusuna Bilgin, "Bugün Mecliste açıklayacağım" karşılığını verdi.

BEŞTEPE'DE BAKANLARLA EYT TOPLANTISI YAPILMIŞTI

Dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de krtik bir toplantı gerçekleştirildi. Ekonomiyle ilgili yapılan toplantıda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in yanı sıra ekonomi kurmayları da yer aldı. Toplantı sonrası bir açıklama yapılmadı.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hasan demir 8 Aralık 2022 12:53

Yaş sınırını kalkmasını istiyoruz

Sonraki Haber Yükleniyor...