Ailelerin hayallerini gerçeğe dönüştürdü

Ailelerin hayallerini gerçeğe dönüştürdü

EMLAK Haberleri

Katılımevim’in faizsiz ev ve araç sahibi olmak isteyenler için geliştirdiği inovatif ödeme sistemlerine yurt dışının yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanındaki vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

2018’nin son kura çekilişi İstanbul Hilton Garden Inn’de gerçekleşirken internetten de canlı olarak yayınlanan kura çekişinde birçok kişi ev ve araba sahibi oldu. Katılımcıları ev ve araba sahibi yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan; “Konut kredisi kullanmadan ev almak veya taşıt kredisi kullanmadan araç almak isteyenlere özel faizsiz ve katılıma dayalı bir finansman modelini tanıtmak için önümüzdeki dönemde şube sayımızı artıracağız. Bu ay içinde Gaziantep, ardında da Bursa ve Konya şubelerimizi açarak Türkiye’nin her ilinde var olma gayreti içindeyiz” dedi.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...