Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TORKAM E5 vitrine çıkıyor

TORKAM E5 vitrine çıkıyor

EMLAK Haberleri

TORKAM İnşaat, TOKİ güvencesiyle E5 Otoyolu’nun Sefaköy - Florya aksında hayata geçirdiği TORKAM E5 projesini yarın basına tanıtacak.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Firma, en gözde yatırım aracı olarak dikkat çeken Açık Çarşı’da ise 60 ay 0 faiz avantajıyla yatırımcısına maksimum kazanç sunmayı hedefliyor.
İstanbul’un altın aksı olarak nitelendirilen bir noktada yükselen TORKAM E5, Sefaköy’de yapılacak Metro İstasyonu girişinin hemen üstünde yer alacak. Sefaköy – Florya hattının en değerli noktalarından biri olan ve inşa çalışmaları tüm hızıyla süren TORKAM E5’te ayrıcalıklı detaylara sahip 234 rezidans, 117 ofis ve 310 adet cadde mağazası yer alıyor. TORKAM E5, kapısına gelecek metro durağı ile metrobüs, otobüs ve minibüs gibi toplu ulaşım hatlarının merkezinde konumlanıyor. 3 kattan oluşan, yatay mimarisiyle yenilenen bölgenin gelişiminde örnek olarak konumlanacak TORKAM E5, yaklaşık 21 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Metro durağı ile bütünleşecek bir yapıda tasarlanan TORKAM E5 projesinde zemin altında (-7) kat bulunuyor. Projede teslimlerin Ekim 2020’de yapılması planlanıyor.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...