Üniversitelilerin tez konusu oldu

Üniversitelilerin tez konusu oldu

EMLAK Haberleri

Sur Yapı’nın Kepez-Santral bölgesinde 8 milyar lira yatırımla hayata geçirdiği Antalya Projesine üniversite öğrencileri büyük ilgi gösteriyor.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Antalya projesi birçok  öğrenciye ilham kaynağı oluyor. Sur Yapı’nın çağa uygun, çevreye duyarlı akıllı şehircilik uygulamalarına hayata geçirdiğini belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Antalya projemiz öğrencilerin bitirme tezlerine, ödevlerine konu oluyor. Birçok üniversitenin İnşaat Mühendisliği, Mimarlık, İç Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Şehir ve Bölge Planlama bölümlerinde öğrenim gören yüzlerce öğrenci, onlarca öğretim görevlisi eşliğinde projeyi ziyaret ediyor. İnşa edilen modern şehir, akademik camiada birçok tez için şimdiden konu oldu. Türkiye’nin incisi Antalya’ya yeni bir yaşam alanı sunan Sur Yapı, 1 milyon 300 bin metrekare alanıyla yeşil ve mavinin iç içe olduğu Antalya’nın özüne uygun bir dönüşüm gerçekleştiriyor. 19 bin bağımsız bölümden oluşan konutlar, ofisler, homeoffice’ler, dükkanlar, çarşılar, okullar, camiler, sosyal alanlar, müzeler ve büyük kent parkıyla beraber Türkiye’nin markası olan Antalya’ya yeni bir Antalya armağan ediliyor” dedi.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...