HEP İstanbul’a Sürdürülebilir Yapı ödülü

HEP İstanbul’a Sürdürülebilir Yapı ödülü

EMLAK Haberleri

Tasarımında ve inşaatında sürdürülebilirlik hassasiyetiyle hayata geçirilen HEP İstanbul, bu yıl ABD’de dördüncüsü gerçekleştirilen En İyi Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması’nın “Sürdürülebilir Yapı – Konut” kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Tekfen Gayrimenkul tarafından çevre dostu bir proje olarak hayata geçirilen HEP İstanbul projesi; kaliteli bir hayat isteyenlere iyi yaşam konseptinin bütün gerekliklerini içine alan bir dünya sunuyor. Aile hayatının ve çocukların merkeze konumlandırıldığı projede; sosyal ve peyzaj alanlarına geniş yer ayırılıyor, farklı yaş gruplarındaki çocuklar için tasarlanmış açık çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, yüzme havuzları, spor ve aktivite alanları bulunuyor. Sürdürülebilir çevre prensibiyle tasarlanan HEP İstanbul; su ve enerji tasarrufu sağlayan sistemleri, iç mekân hava kalitesi, doğal aydınlatma, sıcaklık ve nem kontrolü, atık yönetimi gibi standartların sağlanması ile fark oluşturuyor.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...