27 yaşındaki futbolcu Karim Gazzetta 7. kattan atlayarak canına kıydı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
27 yaşındaki futbolcu Karim Gazzetta 7. kattan atlayarak canına kıydı

FUTBOL Haberleri

Dünyaca bilinen futbolcu Karim Gazzetta 7. kattan atlayarak canına kıydı. Gazzetta henüz 27 yaşındaydı. Bir dönem İsviçreli Milli Takımında da forma terleten Gazzetta'nın psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü.

Futbol dünyasını şoke eden ölüm... İsviçre Milli Takımının eski oyuncularından Karim Gazzetta 7 kat yükselikteki bir binadan atlayarak hayatını kaybetti. 

İSVİÇRE YASTA

İsviçre futbolcu, eski milli futbolcusu Karim Gazzetta'nın yasını tutuyor. Temmuz ayında İsviçre Ligi ekiplerinden Xamax'tan Bosna Hersek ekibi Zrinjski'ye transfer olan orta saha oyuncusu Mostar'daki bir binadan atlayarak yaşamına son verdi.

SAKATLIĞI NEDENİYLE FORMA GİYEMEDİ

Bosna Ligi'nde sakatlığı nedeniyle yarım sezonda sadece bir maç oynayabilen Gazzetta, futbol kariyerine İsviçre ekibi Servette'de başladı. 27 yaşındaki ismin sonraki durakları Lausanne ve Xamax oldu.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...