Bahçesine giren karacalarla 'Ne yapaysınız?' diye sohbet ettiği anlar izleyenleri güldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Güncel Haberleri  / Anadolu Ajansı

Trabzon'da Ömer Tüfekçioğlu'nun bahçesine kar yağışının hemen ardından dört karaca girdi. Tüfekçioğlu'nun karacalara "Ne yapaysınız?" diye seslendiği anların görüntüleri sosyal medya kullanıcılarını güldürdü.

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Yeşilova Mahallesi'nde etkili olan kar yağışını izleyen Ömer Tüfekçioğlu, bahçesinde bir hareketlilik fark etti. Tüfekçioğlu, bir süre sonra karlı bahçede dört karacanın olduğunu anladı.

Cep telefonu kamerasıyla kayıt aldığı karacalara yöresel şiveyle Ne yapaysınız?" diyerek seslenen Tüfekçioğlu'nun görüntüsü, paylaşıldığı sosyal medya hesabında beğeni aldı.

'UFAK BİR SOHBET YAŞADIK'

Tüfekçioğlu, yaşadıkları bölgede karacaları çoğu zaman gördüklerini söyledi.Hayvanları sevdiklerini, onlara asla zarar vermedikleri vurgulayan Tüfekçioğlu, "Güzel bir video çekmek istedim ve onlarla ufak bir sohbet yaşadık. Doğal yaşamda bazen gelip zarar verseler de kesinlikle onlara bizim bir zararımız olmaz. Zaman zaman geliyorlar ve burada besleniyorlar" dedi.

Tüfekçioğlu, kısa süre önce bahçesindeki duvara çarparak düşen sülünü besledikten sonra doğaya saldığını sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...