Hem kazalı araçla trafiğe çıktı hem de polise direndi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Güncel Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sancaktepe'de polisin çevirdiği taksicinin kazalı araçla trafiğe çıktı tespit edildi. Ehliyet ve ruhsatı istenen taksici polise direndi. Ortalığı birbirine katan taksici ve o anları kayda alan arkadaşı gözaltına alındı.

İstanbul Sancaktepe'de Murat K. adlı taksici 34 TES 39 plakalı taksiyle emniyet şeridinde ilerledi . Taksici, Sancaktepe Trafik Denetleme Büro Amirliği polislerinin yaptığı çevirmeye takıldı. Takside yapılan incelemelerde sol kapı ve sağ tampon kısmında kaza izlerine rastlandı.

Hem kazalı araçla trafiğe çıktı hem de polise direndi

EHLİYET VE RUHSATINI POLİSE VERMEDİ

Kazalı araçla trafiğe çıktığı belirlenen taksicinin ehliyet ve ruhsatı istendi. Ancak taksici, aracının trafikten men edileceğini iddia ederek polise direndi. Taksici cep telefonunun ve kontak anahtarının polis tarafından alındığı iddia etti. Taksicinin arkadaşı ise telefonuyla yaşananları ve polis memurlarını kayda aldı. Dakikalar sonra takviye ekiplerin de gelmesi sonucu Murat K. ehliyet ve ruhsatını ekiplere teslim etti.

Hem kazalı araçla trafiğe çıktı hem de polise direndi

TAKSİCİ VE ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDI

Yapılan incelemede taksicinin 'emniyet şeridi ihlali', 'emniyet kemeri kullanmamak' ve 'görevli memurun ikazlarına uymamak' suçlarından 8 bin 635 lira cezai işlem uygulandı. Gözaltına alınan taksici ve arkadaşına 'görevli memura mukavemet', 'özel hayatın gizliliği' ve 'tehdit' suçlarından adli işlem yapıldı. Emniyete ifadeleri alınan 2 şahıs, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...