Mike Tyson-Lennox Lewis müsabakası değil yol verme kavgası!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Mike Tyson-Lennox Lewis müsabakası değil yol verme kavgası!

Güncel Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bursa'da kaydedilen 'yol verme' kavgası görenleri hayrete düşürdü. Tarafların birbirine tekme ve yumruklarla saldırdığı kavgada sokaklar ringe döndü, akıllara 22 yıl önce oynanan Mike Tyson-Lennox Lewis müsabakası geldi.

Sokak ortasında dehşete düşüren kavgalara bir yenisi daha eklendi. Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde iddiaya göre 'yol verme' tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. 

Taraflar birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı. Sokakların ringe döndüğü anlar ise bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Dehşete düşüren kavga, 22 yıl önce oynanan Mike Tyson-Lennox Lewis müsabakasını aratmadı.

WBC, IBF ve IBO kemerlerinin sahibi, Lennox “The Lion” Lewis, (41-2-1-32KO) 22 yıl önce, iki kez dünya şampiyonluğu yaşamış, tarihin en genç ve en tehlikeli ağırsıklet şampiyonu, “Iron” Mike Tyson (50-6-0-44KO) ile karşılaşmıştı. Lennox Lewis müsabakanın galibi olmuştu. 

 

 

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...