Sivas depremi sonrası Ahmet Ercan'dan ilk uyarı: Er ya da geç olacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sivas depremi sonrası Ahmet Ercan'dan ilk uyarı: Er ya da geç olacak

Güncel Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sivas'taki 4.4'lük depremi yorumlayan Ahmet Ercan, yeni deprem uyarısında bulundu. Ercan, "Gerginliğin yer direcini yendiği konumda er ya da geç deprem olacak" dedi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Sivas'ın Gürün ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depreme ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu. 

Yeni deprem uyarısında bulunan Ercan, şu ifadeleri kullandı:

"Anadolu ülke boyutunda yaygın getilmeyi Adıyaman M4,0, Bitlis-Zağros bindirmesi ile Sivas-Gürün'de M4,5, KAK üzerinde, sürdürüyor. Gerginliğin yer direcini yendiği konumda er ya da geç deprem olacak."

NE OLMUŞTU?

Sivas’ın Gürün ilçesinde saat 01.27'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. 5 kilometre derinlikte meydana gelen depreme ilişkin Sivas Valiliği'nden açıklama yapılarak olumsuz bir durum olmadığı belirtilmişti.

Valiliğin açıklamasında şöyle denmişti:

"İlimiz Gürün ilçesinde 4.4 büyüklüğünde meydana gelen AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramaları için yönlendirilmiştir. An itibari ile bildirilen olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz."

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...