15 Temmuz şehidi Mahir Ayabak'ın ablasından yürek dağlayan sözler

- Güncelleme:
15 Temmuz şehidi Mahir Ayabak'ın ablasından yürek dağlayan sözler

GÜNDEM Haberleri

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında daha 17 yaşındayken Atatürk Havalimanı'nda şehit düşen Mahir Ayabak'ın ablası Gülbeyaz Ayabak sosyal medya hesabından yürekleri dağlayan bir paylaşımda bulundu.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişiminin üzerinden 7 yıl geçti. 251 şehit verdiğimiz o karanlık gecede 17 yaşında Atatürk Havalimanı'nda hayattan kopan Mahir Ayabak'ın ablasının acısı da ilk günkü gibi taze.

15 Temmuz'un yıldönümünde Şehit Mahir Ayabak'ın ablası Gülbeyaz Ayabak, sosyal medya hesabı twitter'den yürekli dağlayan bir paylaşımda bulundu. Ayabak paylaşımında,

"Bu gün tam 7 yıl “2556” gün oldu. Hasretim günden güne artıyor. Yaşadıkça hayatın imtihanlarla dolu bir düzen içerisinde olduğunu biliyorum. Hayat böyleymiş demekki, belki de ben bu şekilde tanıdım. Ama yokluğunun üzerinde daha ağır bir imtihan yok. Ben seni kalbimde, ruhumda, hayatımın her köşesinde yaşatıyorum. 7 yıldır hiç değişmeyen yüreğimdeki közle birlikte Sabah seninle uyanıp, akşam seninle uyuyorum. Güzel yüzünü, pamuk bedenini toprağın sahiplenmesini kabullenemiyorum. Sebep olan insanlar değil mi? Bir varlık? Bir Canlı? Sözde bir kul… İnsanlara olan nefretim de bu yüzden. !!! Yalnız hissediyorum, yaşıyorum ama kelimeler hep eksik ve yaralı. Taşıyamıyorum, anlatamıyorum, tanımlayamıyorum bu duyguyu… Hayatın her anında derin acılar hisseder mi insan?" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

Gülümsemelerin içine, hüznü yerleştirir mi durup dururken? Diline sitem, yüreğine burukluk, çöreklenir kalır mı asırlarca? Ne kadar yalnızsam, o kadar seninleyim her anımda kardeşim! Belki de en başta, tutup seni en derinlere koydum diye oldu.

Sana ulaşan yolları kaybettim diye bütün bu şaşkınlıklarım, hiç görmediğim çukurlarla boğuşmalarım… Yalnızlıklarım.. Biliyorum ki, bütün bunlar hep benim suçum. Seni sakladığım yere ulaşamaz oldum. Yollar, gitgide uzadı ve karıştı. Sonu sana geliyor her cümlemin.

Her şeyin başında içinde ve sonundasın. Bu değişmiyor ve değişmeyecek. Ablan seni hiç unutmadı/unutmayacak! Hasretle, sabırla, büyük bir özlemle sana sarılmayı bekliyorum. Biliyorum güzel yüzünü sonsuza dek bizden esirgemediğin kavuşacağımız günler vardır…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...