Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray taraftarı akın akın havalimanında!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Galatasaray taraftarı akın akın havalimanında!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao'yu bekleyen Galatasaray taraftarının sayısı havalimanında saatler geçtikçe artıyor. Zaman zaman izdihamın yaşandığı Genel Havacılık'ta polis güvenlikte zor anlar yaşıyor.

Galatasaray'ın Monaco'dan transfer ettiği Radamel Falcao, akşam saatlerinde İstanbul'a inecek. Sabahın erken saatlerinde Atatürk Havalimanı Genel Havacılık önünde toplanan sarı-kırmızılı taraftarların bekleyişi artarak devam ediyor. On binlerce taraftar, alana girmek için bariyerlerin arkasında beklerken, zaman zaman çocuk ve kadın taraftar da zor anlar yaşıyor. Falcao'nun 16.00'da açıklanan iniş saatinin sarkmasına rağmen alandaki sayı her geçen dakika artarak büyüyor. 
Öte yandan bir taraftarın polisin kurduğu barikatı aşarak içeri girmek istemesi üzerine, taraflar arasında kısa sürede arbede yaşandı. 
Sarı-kırmızılı taraftarlar, 19.30'da inecek olan yıldızlarını tezahüratlarla beklemeye devam ediyor. 
Galatasaray taraftarı akın akın havalimanında!
Galatasaray taraftarı akın akın havalimanında!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...