Giresun'da karadan ve denizden aramalar devam ediyor

Giresun'da karadan ve denizden aramalar devam ediyor

GÜNDEM Haberleri

Giresun’da 22 Ağustos’ta etkili olan sağanak sonucunda meydana gelen sele kapılarak kaybolan Emine ve Davut Akgün ile Ali Akbulut ve Umut Cantürk’ün bulunması için AFAD koordinesindeki ekiplerin yanı sıra Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri de çalışmalara devam ediyor.

Osmaniye köyünde araçlarıyla suya kapılarak kaybolan Emine ve Davut Akgün’ü bulmak için Çal ve Batlama derelerinde çalışma yapılırken ekipler, Tirebolu-Doğankent yolunun 12. kilometresinde sele kapılan iş makinesi operatörü Ali Akbulut’u Harşit Çayı yatağında, Umut Cantürk’ü de Yağlıdere Deresi’nde arıyor. Kayıp kişiler, kayboldukları derelerin denize döküldüğü bölgelerde de aranıyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı ve AFAD ekipleri, botlarla deniz yüzeyini tarıyor, dalgıç polisler de su altında arama yapıyor. Selde suya kapılarak kaybolan, beşi Jandarma personeli 11 kişinin cenazesine ulaşılmıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...