- İBB, Edanur'un düşüp öldüğü çukuru kapattı
11 dakika önce

İBB, 5 yaşındaki çocuğun düşerek hayatını kaybettiği çukuru kapattı

İstanbul Küçükçekmece Menekşe Sahili'ndeki parkta 5 yaşındaki kızın düşerek hayatını kaybettiği çukur, İBB ekiplerince toprak ile kapatıldı.
 - Polisi gören torbacı 5. kattan atladı
25 dakika önce

Köşeye sıkışan torbacı 5. kattan atlayarak ağır yaralandı

İstanbul Esenyurt’ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda polisten kaçmaya çalışan bir satıcı, 5. kattan atladı. Ağır yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı.
 - Çocuklarının gözü önünde karısını boğdu
35 dakika önce

Boşanma aşamasındaki karısını boğarak öldürdü

İstanbul Sultanbeyli’de 36 yaşındaki Hivda T., boşanma aşamasında olduğu Mehmet T. tarafından evinde boğularak öldürüldü. Çocukların olaya şahit olduğu öğrenilirken gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi.
 - Toprağa gömülü bulunan cesedin sırrı çözüldü
44 dakika önce

Film sahnesi değil tasarlanmış cinayet! Müşteri gibi taksiye binip öldürmüşler

Sakarya’da 20 gündür kayıp olarak aranan ve ağaçlık alanda toprağa gömülü halde bulunan yabancı uyruklu şahsın ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Şahsın kumar mevzusundan kaynaklı alacak verecek meselesi bulunduğu ve alacaklıların öldürülen kişinin taksisine müşteri gibi binerek kafasına sıktıkları öğrenildi.
 - 2 kilometrelik kuyruk oluşturdular! Nedeni şaşırtıcı
45 dakika önce

Görenler gözlerine inanamadı! Fide dağıtımında 2 kilometrelik kuyruk

Kayseri’de Kocasinan Belediyesi tarafından her yıl dağıtılan domates fidelerinden almak isteyen vatandaşlar, 2 kilometrelik kuyruk oluşturdu.
 - Provokatif iddiaya yalanlama geldi
1 saat 16 dakika önce

Arap turistin İstanbul'da dayak yediği iddiası yalanlandı

Sosyal medyada bir görüntüyü İstanbul'da Suudi bir turist gasbedilip darbedilmiş gibi paylaşan hesaplar yalanlandı. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'ndan yapılan açıklamada "İddialar gerçek dışıdır" denildi.
 - Satın aldığı evi kiracı ne hale getirmiş!
1 saat 28 dakika önce

Ev satın aldı, başına gelmeyen kalmadı! Kiracı çöp ev yapmış

Bursa’da satın alıp kiraya verdiği evin kiracıları tarafından çöp ev olarak kullanılması ev sahibini çileden çıkardı. Tahliye davasını kazanmasına rağmen kiracısını evinden çıkaramayan ev sahibi üzerine birde tehdit edilince ne yapacağını şaşırdı.
 - Çığ altında kalan araç 4 ay sonra böyle ortaya çıktı
1 saat 36 dakika önce

Çığ altında kalan araç 4 ay sonra ortaya çıktı

Geçtiğimiz aralık ayında Van'da çığ altına kalan minibüs, 4 ay sonra ortaya çıktı. Çalışmaların ardından bulunduğu yerden çıkarılacak araç, sahibine teslim edilecek.
 - Anayasa mesaisi! Kurtulmuş'tan 2 partiye ziyaret
1 saat 52 dakika önce

Meclis'te anayasa mesaisi! Numan Kurtulmuş, DEM Parti ve Saadet'i ziyaret etti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, anayasa çalışmaları kapsamında TBMM'de DEM Parti ve ardından da Saadet Partisi'ni ziyaret etti.
 - Kontrolden çıkan minibüs devrildi! Yaralılar var
2 saat 5 dakika önce

Adıyaman’da kontrolden çıkan minibüs yan yattı: 14 yaralı

 Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yağmurdan dolayı kayarak yoldan çıkan yolcu minibüsü yan yattı. Meydana gelen kazada 14 kişi yaralandı.
 - Bursa'da 14 örgüt üyesi gözaltında!
2 saat 21 dakika önce

PKK kıskaca alındı: Bursa'da 14 örgüt üyesi gözaltında!

Bursa'da PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 14 kişi yakalanarak gözaltına alındı. 3 şüpheliyi yakalama çalışmaları ise sürüyor. 
 - MSB'den 'Türkiye sınırına üs' açıklaması
2 saat 46 dakika önce

Erdoğan'ın Irak ziyaretinin ardından... MSB'den 'Türkiye sınırına üs' açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak'ı ziyaretinin ardından, Irak Sınır Muhafızları'nın 30 yıl aradan sonra Türkiye sınırındaki Zaho’da üs kurması dikkat çekmişti. Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynaklarından da açıklama geldi. Açıklamada Irak'ın faaliyetlerinin Türkiye ile koordineli şekilde gerçekleştirildiği vurgulandı.
 - İstanbullu bugün yolda kaldı
2 saat 56 dakika önce

İstanbullu bugün yolda kaldı

İstanbul'da sabah saatlerinde önce Taksim-Kabataş Füniküler Hattı ardından Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı ve Yenibosna'da bir metrobüs arızalandı. Arızalar saatler sonra çözülürken uzun kuyruklar ve vatandaşın çilesi kameralara yansıdı. 
 - Terör örgütüne çok ağır darbe! 43 terörist...
3 saat 10 dakika önce

Terör örgütüne çok ağır darbe! 43 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), son bir haftada 43 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. 1 Ocak'tan itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı ise 845 olarak duyuruldu.
 - Ali Yerlikaya duyurdu: Bir asker şehit oldu
3 saat 18 dakika önce

Ali Yerlikaya duyurdu: Bir asker şehit oldu

Ali Yerlikaya, Erzurum İl Jandarma Komutanlığında görev yapan Mustafa Yaşar'ın şehit olduğunu duyurdu. Yaşar, 3 Temmuz'da görevi başındayken bir kavgaya müdahale etmiş, burada ağır yaralanmış ve uzunca bir süredir hastanede tedavi görüyordu.
 - "Köpek popülasyonunun azaltılması..."
3 saat 18 dakika önce

Kocaeli Valiliği'nden belediyelere sokak hayvanları talimatı: Köpek popülasyonunun azaltılması...

Kocaeli Valiliği sokak hayvanlarıyla ilgili alınacak tedbirlere ilişkin açıklama yayınladı. Açıklamada"İlimizde bulunan rehabilite edilmemiş köpek popülasyonunun azaltılması maksadıyla ivedilikle kısırlaştırma çalışmalarının yürütülmesi, belirtilen görevlerin yerine getirilmemesi halinde gereken işlemlerin başlatılacağı noktasında uyarılarda bulunulmuştur" denildi.
 - İBB'nin çalışmasında rögar kapağı patladı
3 saat 29 dakika önce

Kadıköy'de İBB'nin alt yapı çalışmalarında rögar kapağı patladı, yollar göle döndü

İstanbul Kadıköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSKİ'nin ortak çalışması sırasında rögar kapağı patladı. Bu nedenle caddeler göle döndü.
 - Büyükçekmece'deki sır cinayetin nedeni belli oldu
3 saat 51 dakika önce

İlk defa gördüğü adamı komando bıçağı ile öldürdü! Büyükçekmece'deki sır cinayet çözüldü

Büyükçekmece’de yolda yürürken bıçaklanan 50 yaşındaki Yıldıray Koç’un sır cinayeti çözüldü. Koç’u, hayatında ilk kez gördüğü 20 yaşındaki bir şahısın, alkollü yürüdüğü için durumuna sinirlenip komando bıçağıyla öldürdüğü ortaya çıktı. Zanlının sosyal medyada yaptığı silahlı paylaşımları da dikkat çekti.
 - 'Akrabalarımı alacağız' deyip mezarlıkta katletti
4 saat 3 dakika önce

Planını 12 gün boyunca ilmek ilmek işledi... 'Akrabalarımı alacağız' deyip mezarlıkta katletti

İstanbul'da taksi plakası almak için M.A.K. isimli şahısla anlaşan Recep Dindi cinayete kurban gitti. Şahıs, "Cenazemiz var" yalanıyla mezarlığa götürdüğü Dindi'yi burada öldürdü. Çevrede bulunan bir tesiste görevli belediye çalışanları tarafından fark edilen şahıs, kendisine ne olduğunu soran çalışanlara 'ağabeyimi vurdular' dedi.
 - 1 Mayıs'ta gözaltına alınanlarla ilgili yeni gelişme
4 saat 3 dakika önce

1 Mayıs kutlamalarında gözaltına alınan şüphelilerden 182'si serbest bırakıldı

İstanbul'da dün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarında gözaltına alınan 217 kişiden 182'si serbest bırakıldı. 35 kişi ise adliyeye sevk edilecek.
 - Arkasında büyük bir borç bıraktı!
4 saat 12 dakika önce

'Komünist başkan'ın geride bıraktığı borcu ortaya çıktı! 67 milyonla aldı 230 milyonla veda etti

31 Mart yerel seçimlerinde büyük umutlarla Kadıköy'den belediye başkan adayı olan ve seçim sonucunda hayal kırıklığı yaşayan TKP'li eski Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu'nun geride bıraktığı borç ortaya çıktı. 2019 yılında 67 milyonla Tunceli belediyesini devralan Maçoğlu, belediyeyi 230 milyon TL'lik borç ile yeni başkana bıraktı.
Sona Git