Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emine Erdoğan, Endonezya Büyükelçiliğinin "Endonezya Tanıtım" etkinliğine katıldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Emine Erdoğan, Endonezya Büyükelçiliğinin "Endonezya Tanıtım" etkinliğine katıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Endonezya’nın Ankara Büyükelçiliğinde düzenlenen "Endonezya Tanıtım" etkinliğine katıldı.

Etkinliğe Emine Erdoğan’ın yanı sıra TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un eşi Sabriye Şentop, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun eşi Hülya Çavuşoğlu, yabancı büyükelçi eşleri, yerli ve yabancı tasarımcılar ile tekstil sektörünün temsilcileri katıldı.

Endonezya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Lalu Muhammed İkbal, burada yaptığı konuşmada, "Bu etkinlik aracılığıyla, iki Müslüman ülkenin kalplerini her zamankinden daha yakın bir şekilde birleştirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Etkinlikte, Endonezya ve Türkiye’nin moda endüstrilerini yakınlaştırmak amacıyla Güneydoğu Asya'daki tesettür giyim modasının önde gelen markaları, Türkiye için özel olarak oluşturdukları koleksiyonu tanıttı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...