Hatay şehitlerinin kimliği belli oldu

Düzenleyen:
Hatay şehitlerinin kimliği belli oldu

GÜNDEM Haberleri

Hatay'da askeri aracın, kontrolden çıkması üzerine fabrika duvarına çarpması sonucu 2 asker şehit olmuştu. Şehitlerin, Uzman Çavuşlar Halit Altun ve Necati Yatkak oldukları öğrenildi.

Hatay’ın Kırıkhan ilçesi Hassa yolu üzerinde askeri aracın kontrolden çıkarak çırçır fabrikasının duvarına çarpmasıyla yangın çıkmış, araç içerisindeki iki asker şehit olmuştu. Hatay şehitlerinin kimliklerinin belli olduğu öğrenildi.

ŞEHADET HABERİ AİLEYİ YIKTI
 Uzman Çavuşlar Halit Altun ve Necati Yatkak şehit düştü. Olayın ardından şehit Yatkak’ın Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Bulca köyündeki baba ocağına ateş düştü. Şehit haberinin gelmesi ile şehidin baba evine Türk bayrağı asıldı. Şehidin babası Hayrettin, annesi Ümmühan Yatkak ve 6 kardeşi acılı haberi alır almaz adeta yıkıldı. Sinir krizleri geçiren aile üyelerine evin önünde hazır bekletilen 112 Acil servis ekipleri müdahale etti. Şehit haberinin ardından ilçe protokol üyeleri ile askeri erkan Yatkak ailesine taziye için geldi.

ARKADAŞININ VEDASI YÜREKLERİ YAKTI
Şehit Yatkak’ın geçtiğimiz haftalarda boşandığı ve 2 yaşında bir erkek çocuğu olduğu öğrenildi.
Öte yandan, şehidin bir asker arkadaşının ise şehit Yatkak’ın fotoğrafı ile sosyal medyadan ‘Yaktın bizi devrem Rabbim ailene sabır versin, vatan sağ olsun. Gidişinle bizi üzdün be gardaşım, mekanın cennet olsun’ notu ile yaptığı paylaşım ise yürekleri dağladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...