CHP liderine AK Parti'den elektrik faturası tepkisi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
CHP liderine AK Parti'den elektrik faturası tepkisi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, elektriğinin kesildiğini duyuran CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na tespki gösterdi. Dağ "Geceliği 100 bin liraya otelde kalan CHP Genel Başkanı, aylık 300 liralık faturayı ödememiş. Para hazineden çıkınca mest, kendi cebinden çıkınca protest oluyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik zamlarına dikkat çekmek için üç ay boyunca faturalarını ödemedi. Bu sebeple Kılıçdaroğlu'nun evinin elektriği kesildi. Ana muhalefet liderinin bu davranışına AK Parti cephesinden tepki geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Geceliği 100 bin liraya otelde kalan CHP Genel Başkanı, aylık 300 liralık faturayı ödememiş. Para hazineden çıkınca mest, kendi cebinden çıkınca protest oluyor. Tutarsızlık ve samimiyetsizlikte marka haline geldiğini bir kere daha kanıtlamıştır" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...