Kırmızı bültenle aranıyordu, Skaljari'lerin lideri Jovica Vukotiç İstanbul'da öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kırmızı bültenle aranıyordu, Skaljari'lerin lideri Jovica Vukotiç İstanbul'da öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Son dakika haberi az önce geldi, kırmızı bültenle aranan Sırbistan’ın önde gelen organize yeraltı örgütlerinden ‘Skaljari’nin lideri Jovica Vukotiç İstanbul'da öldürüldü.

Kırmızı bültenle aranan Sırp çete lideri Jovica Vukotiç, İstanbul'da cinayete kurban gitti. Sevgilisi ve çocuklarının yanında vurulan Vukotiç, öldü. Sırbistan’ın önde gelen organize yeraltı örgütlerinden ‘Skaljari’ çetesinin lideri Jovica Vukotiç, İstanbul Şişli'de silahlı saldırıya uğradı. Otomobiliyle seyir hâlinde olan mafya babasına, motosikletli bir kişi tarafından 5 el ateş edildi. Kurşunlardan 4'ü Vukotiç'e isabet etti. Araçta bulunan sevgilisi ve çocukları ise yara almadı. Sırp suç örgütü lideri olay yerinde can verdi.
 Geçtiğimiz yıllarda bir dizi polisiye soruşturmalara hedef olan Jovica Vukotiç, suikast sonucu öldürülen Sırbistan Başbakanı Zoran Cinciç’in katili Luka Bojoviç ile yakın ilişkisi olduğu iddia ediliyordu. Vukotiç, ülkesinde kırmızı bültenle aranıyordu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...