Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli serbest bırakıldı

/ Kaynak: AA
Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli serbest bırakıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

İhaleye fesat karıştırma iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli serbest bırakıldı.

nbsp;Alışveriş merkezinin ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm'ün de aralarında bulunduğu 8 kişi, serbest bırakıldı. nbsp;Adapazarı Belediyesi tarafından yaptırılan alışveriş merkezinin ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla savcılıktaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Belediye Başkanı Dişli, yardımcısı Özüm ve belediyeencümen üyelerinin de aralarında olduğu 8 kişi, serbest bırakıldı. Adapazarı Belediyesi, eski Hayvan Pazarı mevkisinde inşaat halindeki alışveriş merkezi tamamlanamayınca ihaleyi feshetmiş, daha sonra yeniden yapılan ihaleye tek firmanın katıldığı belirtilmişti.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...