AK Parti TikTok'ta... İşte ilk video! 'Merhaba biz geldik'

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Parti TikTok'ta... İşte ilk video! 'Merhaba biz geldik'

GÜNDEM Haberleri

AK Parti, gençlerin aktif olarak kullandığı popüler sosyal medya platformu TikTok'ta hesap açtı. AK Parti'nin TikTok hesabından yapılan ilk paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dış politika temasları, Türkiye'nin uydusu Türksat 5A'nın uzaya fırlatıldığı anlar, yerli otomobil TOGG ve Türk savunma sanayine ilişkin görüntüler yer aldı.

Özellikle gençler tarafından aktif olarak kullanılan ve dünya çapında en popüler paylaşım sitelerinden biri olan TikTok, artık siyasete de hizmet ediyor. Gençlere ulaşmak isteyen siyasi parti ve liderler TikTok hesabı açarak, yediden eytmişe bir kitle ile kontak kuruyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TikTok hesabı açmasının ardından AK Parti de resmi bir hesap açtı. 

"MERHABA TİKTOK BİZ GELDİK"

AK Parti'nin TikTok hesabından "Merhaba TikTok biz geldik" notuyla yapılan ilk paylaşımda, Türkiye'nin uydusu Türksat 5A'nın uzaya fırlatıldığı anlar, yerli otomobil TOGG, Türk savunma sanayine ilişkin görüntüler ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dış politika temasları yer aldı.

AK Parti TikTok'ta... İşte ilk video! 'Merhaba biz geldik'

TİKTOK'TA ERDOĞAN'A BÜYÜK ÖVGÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz günlerde TikTok hesabı açmıştı. 'rtedijital' kullanıcı adıyla açılan hesap büyük ilgi görüyor. Kısa sürede büyük bir kitleye ulaşan hesabın takipçi sayısı 250 bini aştı. Hesaptan aktif olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve temaslarına dair görüntüler paylaşılıyor.

AK Parti TikTok'ta... İşte ilk video! 'Merhaba biz geldik'

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...