AK Parti'den Pençe Kılıç Harekatı'na ilişkin ilk açıklama

- Güncelleme:
AK Parti'den Pençe Kılıç Harekatı'na ilişkin ilk açıklama

GÜNDEM Haberleri

Gece saatlerinde Suriye ve Kuzey Irak'taki terör örgütü mevzilerine başlayan Pençe Kılıç Harekatı'nın ardından AK Parti'den ilk açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi. Ömer Çelik Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Teröre nerede olursa olsun bedel ödetmeye devam ediyoruz. Ülkemize göz dikenler en ağır bedelleri ödeyecekler" dedi.

Gece saatlerinde Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye ve Kuzey Irak'taki PKK/YPG terör örgütü mevzilerine operasyon başlattığını duyurdu. "Hesap zamanı" başlığıyla duyurulan operasyonda birçok terör örgütü mevzisi bombalandı.

Harekata ilişkin AK Parti'den ilk açıklama sabah saatlerinde Ömer Çelik'ten geldi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, harekatla ilgili Twitter adresinden "Teröre nerede olursa olsun bedel ödetmeye devam ediyoruz. PENÇE KILIÇ HAVA HAREKÂTI ile bir kere daha gösteriyoruz; ülkemize göz dikenler en ağır bedelleri ödeyecekler. Cumhurbaşkanımızın “bir gece ansızın gelebiliriz” sözü kesin kararlılığımızın ifadesidir. Çok geniş çaplı ve yüksek kabiliyetle icra edilen bu harekat Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ülkemize göz dikenlere her hal ve şart altında cevap vereceğini tüm dünyaya gösteriyor. açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...