Aldığı ekmekten kemik çıktı, fırıncının savunması ile şoke oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aldığı ekmekten kemik çıktı, fırıncının savunması ile şoke oldu

GÜNDEM Haberleri

Tekirdağ'da aldığı ekmeğin içinden kemik çıkan vatandaş şoke oldu. Durumu bakkala bildiren vatandaş, aldığı cevap karşısında ikinci şoku yaşadı. İddiaya göre işletmeci, içinden kemik çıkan ekmek için "Olabilir, kemik de çıkar, kıl da çıkar, gayet normal" cevabını verdi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren bir bakkaldan satın alınan ekmeğin içinden çıkan kemik, görenleri şaşkına çevirdi. Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan bakkaldan ekmek alan F.G., akşam yemeğinde ekmeğin yanında duran cismin, eşi E.G.’nin fark etmesi üzerine kemik olduğunu anladı.

Aldığı ekmekten kemik çıktı, fırıncının savunması ile şoke oldu

YAPTIĞI SAVUNMA PES DEDİRTTİ

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre F.G. isimli vatandaş, ekmek aldığı işletmeye gittiğinde ise işletmecinin özür dilemek ve muhatap fırına bilgi vermek yerine iddiaya göre "Olabilir, kemik de çıkar, kıl da çıkar, gayet normal" sözü karşısında ikinci şoku yaşadı.

ÇÖZÜMÜ ZABITAYA MAİL ATMAKTA BULDU

Bu durum karşısında çözümü zabıtaya mail atmakta ve Çerkezköy İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bilgi vermekte bulan vatandaş, “Yediğimiz ekmeğin hangi şartlarda üretildiğini kimler kontrol ediyor bilmiyorum ama bu ekmekleri satanların tavır ve sorumlulukları da aynen üretenler gibi olmalı” diyerek yetkilileri göreve davet etti.(İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...