Ankara'da korkutan alevler: Siyah dumanlar gökyüzünü kapladı, ekipler kontrol altına aldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ankara'nın Altındağ ilçesindeki bir depoda henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Siyah dumanlar gökyüzünü kaplarken, ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Sabah 09.30 sıralarında Altındağ’ın Önder Mahallesinde yer alan bir depoda iddialara göre sobadan sıçrayan kıvılcımlar içerdeki inşaat ve boya malzemelerine sıçradı. Yanan malzemelerden yayılan alevler kısa sürede deponun her yerini tutuşturdu.

KONTROL ALTINDA

Yükselen alevleri ve gökyüzünü kaplayan dumanı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçleri tarafından yanan deponun etrafındaki kişiler tahliye edilirken, itfaiye ekiplerince yangına müdahale edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşı sonucu kontrol altına alınırken, herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın olmadığı öğrenildi.

Küle dönen depoda maddi hasar oluşurken, soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Olayla ilgili incelemelerin ise sürdüğü aktarıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...