Antalya’da sahilde bulunan cesedin kimliği ortaya çıktı! Otel çalışanı çıktı
Antalya’da denizde bulunan erkek cesedinin kimliği ortaya çıktı. Cesedin 23 yaşındaki Kırgızistan uyruklu otel çalışanı Erlan Dzhumabekov’a ait olduğu, gencin yüzerken ayağına giren kramp sonrası boğulduğu öğrenildi.
- Beldibi sahilinde hareketsiz halde bulunan kişi için 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar yapıldı.
- Sahil Güvenlik ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.
- Üzerinden kimlik çıkmayan ve vücut bütünlüğü bozulan gencin hayatını kaybettiği belirlendi.
- Cesedin, Kadriye Mahallesi'nde denize girdikten sonra dalgalara kapılarak kaybolan Erlan Dzhumabekov'a ait olabileceği ihtimali değerlendirildi.
- DNA örneği alınarak yapılan eşleşme sonucunda cesedin Erlan Dzhumabekov'a ait olduğu kesinleşti.
- Adli tıp raporunda, gencin bacağına kramp girmesi sonucu zor durumda kaldığı, akıntıya kapılarak boğulduğu belirtildi.
Antalya’nın Serik ilçesinde Beldibi sahilinde hareketsiz halde yatan bir kişiyi fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye Sahil Güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde üzerinden kimlik çıkmayan ve vücut bütünlüğü bozulmuş halde bulunan gencin hayatını kaybettiği belirlendi.
DNA RAPORUYLA KESİNLEŞTİ
Ekipler, cansız bedenin geçtiğimiz günlerde Serik ilçesi Kadriye Mahallesi’nde arkadaşlarıyla birlikte serinlemek amacıyla denize giren ve bir süre sonra dalgalara kapılarak kaybolan Erlan Dzhumabekov’a ait olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Kimlik tespiti için gencin ailesine ulaşılarak, DNA örneği alındı. Yapılan DNA eşleşmesi sonucunda bulunan cesedin Erlan Dzhumabekov’a ait olduğu kesinleşti.
BACAĞINA KRAMP GİRMİŞ
Adli tıp raporunda, gencin denizde yüzdüğü sırada bacağına kramp girdiği, bu nedenle zor durumda kalarak çırpınmaya başladığı ve ardından akıntıya kapılarak boğulduğu belirtildi.
