Askerlik için yeni düzenleme! Tüm işlemler e-Devlet'ten yapılabilecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Askerlik için yeni düzenleme! Tüm işlemler e-Devlet'ten yapılabilecek

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı Askerlik için tüm işlemlerin kolaylaştırılması için e- Devlet’te yeni bir düzenleme yapıldığını duyurdu. Buna göre askerlik çağı, yoklama, celp ve sevk, muvazzaflık ve yedeklik dönemlerini içeren tüm işlemler "Askerliğim" bütünleşik hizmetiyle e-Devlet üzerinden yapılabilecek.

MSB'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada e-Devlet’ten askerlik çağı, yoklama, celp ve sevk, muvazzaflık ve yedeklik dönemlerini içeren tüm işlemlere kolaylıkla erişilebileceği belirtilirken, “Askerliğim bütünleşik hizmeti e-Devlet portalı (www.turkiye.gov.tr) üzerinden hizmete sunulmuştur. Vatandaşlarımız e-Devlet portalında 'Askerliğim' sekmesine giriş yaptığında, ilgili bölüme otomatik olarak yönlendirilecektir. Bu kapsamda, askerlik çağı, yoklama, celp ve sevk, muvazzaflık ve yedeklik dönemlerini içeren tüm işlemlere kolaylıkla erişebilecektir. Söz konusu hizmet ile askerlik çağına gelmiş gençlerimizden terhis olmuş vatandaşlarımıza kadar tüm süreci kapsayan askerlikle ilgili iş ve işlemler dijital ortamda tek nokta üzerinden yapılabilecektir." ifadeleri kullanıldı. 

Askerlik için yeni düzenleme! Tüm işlemler e-Devlet'ten yapılabilecek

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...