Bahçeli’den ‘sel’ mesajı: Hiçbir felaket tarihi yürüyüşümüzü sekteye uğratamayacak

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş depremlerinin ardından sel felaketinin yaşandığı Adıyaman ve Şanlıurfa’ya başsağlığı diledi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türkiye'nin yaralarını saracak güçte olduğunu vurgulayan Bahçeli, “Hiçbir felaket tarihi yürüyüşümüzü sekteye uğratamayacak” dedi.
Kahramanmaraş depremlerini yaşayan Şanlıurfa ve Adıyaman yeni bir felaketle karşı karşıya kaldı. Sağanak sele neden oldu. Caddeler göle döndü, sel suları önüne ne geldiyse alıp götürdü. Sel felaketi can aldı. İlk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de kayıplara karıştı. Devlet birimleri teyakkuz haline geçerken siyasiler de yaşanan felaketin ardından geçmiş olsun dileklerini iletiyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Şanlıurfa ve Adana'da meydana gelen sellerle ilgili yaptığı paylaşımda bulundu.
BAHÇELİ’DEN SEL FELAKETİ PAYLAŞIMI
Bahçeli yaptığı açıklamada, "Bir felaketin izini silme mücadelesi azimle sürüyorken, bir başka felaketin ortaya çıkması milletimizi derinden üzmüştür" ifadelerine yer veren Bahçeli, Türkiye'nin 'yaralarını saracak güçte' olduğunu söyledi. "Hiçbir saldırı, iftira ve suçlama dalgası duruşumuzu bozamayacaktır” diyen Bahçeli, “Kederli günlerimizi çapsız, güdük ve kısır siyasetlerine alet etmek için fırsat kollayanlara aziz milletimiz hür seçimiyle engel olacaktır." ifadelerini kaydetti.
“DEPREM BÖLGESİNİ CANEVİNDEN VURDU”
Devlet Bahçeli'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:
Ülkemiz Kahramanmaraş merkezli ikiz depremin hasarını güç birliği halinde kaldırırken, Adıyaman ve Şanlıurfa’da yaşanan aşırı yağışlar taşkın sellere neden olmuş, nihayetinde yeni bir felaket deprem bölgesini canevinden vurmuştur. Söz konusu felaketin tahribatı büyüktür. Meydana gelen sellerden 5 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 9 vatandaşımızın kaybolduğu, çok sayıda vatandaşımızın yaralandığı anlaşılmaktadır. Bir felaketin izini silme mücadelesi azimle sürüyorken, bir başka felaketin ortaya çıkması milletimizi derinden üzmüştür.
AFETZEDELERE BAŞSAĞLIĞI
Türkiye tek nefes halinde yaralarını saracak güç ve kudrettedir. “Yeni Türkiye, Yeni Yüzyıl, Yeni Hayat” sacayağında; deprem ve diğer mahut sorunlarla başa çıkabilecek akıl, irade, inanç ve mücadele şevki çok şükür Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle tesis edilmiştir. Kahramanmaraş merkezli depremler ile Adıyaman ve Şanlıurfa’da oluşan sellerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor, yaralılarımıza şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun. Rabbim nice musibetten milletimizi ve ülkemizi esirgesin diyorum.