Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak? Bolu Dağı tüneli neden kapandı?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak? Bolu Dağı tüneli neden kapandı?

GÜNDEM Haberleri

Vatandaşlar Bolu Dağı Tüneli’nin neden kapatıldığını merak ediyorlar. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın duyurusuna göre Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul İstikameti trafiğe kapatıldı. Vatandaşlar Bolu Dağı Tüneli’nin neden kapatıldığını ve ne zaman açılacağını merak ediyor. Bolu Dağı Tüneli ile başka yollarda kapatıldı mı? İşte, Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak? Bolu Dağı tüneli neden kapandı? Hangi yollar kapatıldı? Sorularının cevapları…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan gelen duyuruya göre Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikametinde kapatıldı. Vatandaşlar arama motorlarında “Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak? Bolu Dağı tüneli neden kapandı? Hangi yollar kapatıldı?” sorusunun cevabını araştırmaya başladılar. İşte Bolu Dağı Tüneli’nin son durumu hakkında merak edilenler…

Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak? Bolu Dağı tüneli neden kapandı?

BOLU DAĞI TÜNELİ NEDEN KAPANDI?

Samsun, Zonguldak, Ordu ve Düzce'de etkili olan sağanak yağıştan dolayı Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli’ni kapsayan bölümünün İstanbul İstikameti trafiğe kapatıldı. Sürücülerin Ankara - Eskişehir - Bilecik - Sakarya istikametini kullanmaları gerektiği duyuruldu.

Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak? Bolu Dağı tüneli neden kapandı?

BOLU DAĞI TÜNELİ NE ZAMAN AÇILACAK?

Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı mevkiinde meydana gelen hasardan dolayı 1'i TIR, 2'si otomobil olmak üzere 3 araçta maddi hasar oluştu. Hasar gören araçlar, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

Karayolları ekipleri yolu açmak için yoğun bir çaba harcıyorlar. Tünelin ne zaman açılacağı ile ilgili henüz bir bilgi verilmedi.

Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak? Bolu Dağı tüneli neden kapandı?

ANKARA-İSTANBUL OTOYOLU KAPANDI MI?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yoğun yağış nedeniyle Bolu Dağı Tüneli'nden sonra TEM Otoyolu'nda meydana gelen heyelan sebebiyle Ankara-İstanbul yönünün trafiğe kapandığını duyurdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu “Ankara'dan İstanbul'a giden sürücülerimiz Abant gişelerinden D- 100'e yönelmiş ve o güzergâhta yoğun bir trafik oluşmuştur. Ankara'dan İstanbul'a gidecek olan yol kullanıcılarının ikinci bir duyuruya kadar Ankara  - Eskişehir - Bilecik - Sakarya istikametini kullanmaları gerekmektedir.” İfadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...