CHP'li Mahir Polat'ın yeğeni Karkamış saldırısında şehit oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Eli kanlı PKK terör örgütü tarafından Gaziantep'in Karkamış ilçesine düzenlenen roketli saldırıda 1'i çocuk ve 1'i öğretmen olmak üzere 3 kişi şehit oldu, 10 kişi yaralandı. Saldırıda hayatını kaybeden çocuğun CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın yeğeni olduğu ortaya çıktı.

Gaziantep'in Karkamış ilçesine PKK terör örgütü tarafından roketli saldırı düzenlendi. Suriye'nin kuzeyinden atılan roketler bir okul, iki ev ve sınır kapısına yakın bulunan bir tıra isabet etti. Saldırı sonucu 1'i çocuk ve 1'i öğretmen olmak üzere 3 kişi şehit oldu, 10 kişi ise yaralandı. 

Saldırıda şehit olan çocuğun CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın yeğeni olduğu ortaya çıktı. Acı haberi sosyal medya hesabından duran CHP'li vekil, teröre lanet okudu.

"YÜREĞİMİZ YANIYOR"

Sosyal medya hesabından acı haberi paylaşan Polat, "Yüreğimiz yanıyor. Gaziantep'in Karkamış ilçesine hain terör örgütü tarafından düzenlenen roket saldırısında yeğenimiz Hasan Karataş hayatını kaybetti. Teröre lanet olsun" dedi.

https://twitter.com/vekilmahirpolat/status/1594656579751743488

MAHİR POLAT KİMDİR?

5 Mart 1975 tarihinde Gaziantep'te doğan Mahir Polat, ilköğrenimini Bayburt'ta, orta ve lise eğitimini Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nde tamamladı. Mahir Polat, ilk olarak Trakya Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü'nden, sonrasında da Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. 1995 yılında İzmir'e yerleşti.

Gümrük müşavirliği yapan Polat, CHP'de Mahalle Temsilciliği ve İlçe Yöneticiliği görevlerini üstlendi. Polat, son iki dönemdir CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir. Uluslararası Politik Ekonomi Masterı yapmakta olan Polat'ın, aynı zamanda çok sayıda önemli mesleki ve sosyal dayanışma projesinde imzası bulunmaktadır. 27. dönemde İzmir Milletvekili seçilen Polat, TBMM Çevre Komisyonu üyesidir.

CHP'li Mahir Polat'ın yeğeni Karkamış saldırısında şehit oldu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...