Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Bakan Soylu ve Vali Yerlikaya'dan İstanbul'daki patlamada yaralananlara ziyaret

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada yaralananları hastanede ziyaret etti. 81 yaralıdan 39'unun taburcu edildiğini belirten Oktay, "Durumu kritik olan iki hastamızın durumu devam ediyor yoğun bakımda. Doktorlarımız da tüm sağlık ekiplerimiz de elinden gelen her türlü çalışmayı yapıyorlar." dedi.

İstanbul Taksim'de gerçekleşen bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken, yaralanan 81 kişiden 39'u taburcu edildi. Yatarak tedavi gören 42 hastadan 5'inin yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

BAKAN KOCA SON DURUMU PAYLAŞTI

Yaralıların son durumuna ilişkin bilgi veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaralanan 81 kişiden 39’unun taburcu olduğunu, yatırılarak tedavi edilen 42 hastadan 5’inin halen yoğun bakımda olduğunu açıkladı. 2 kişinin durumunun ağrı olduğunu belirlten Bakan Koca, "Yaralıların sağlıklarına bir an önce kavuşmaları için elimizden geleni yapıyoruz." dedi.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1591883552941129730           

VALİ YERLİKA'YADAN YARALILARA ZİYARET

Olayla ilgili çok yönlü inceleme sürerken İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz ile birlikte, yaralı vatandaşları tedavi gördükleri Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Bakan Soylu ve Vali Yerlikaya'dan İstanbul'daki patlamada yaralananlara ziyaret

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise olay yerindeki incelemelerinin ardından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kaldırılan yaralıları ziyaret etti. Oktay ve Soylu yaralıların durumlarına ilişkin doktorlardan bilgi alarak açıklama yapmadan hastaneden ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Bakan Soylu ve Vali Yerlikaya'dan İstanbul'daki patlamada yaralananlara ziyaret

TERÖR EYLEMİ OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR

Öte yandan son değerlendirmelere göre terör eylemi olarak değerlendirilen patlamanın kadın bir saldırgan tarafından gerçekleştirildiği, kadın saldırganın 40-45 dakika kadar bankta orturduğu, kalkıp yürümeye başladığı sırada patlamanın yaşandığı ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...