Selahattin Demirtaş cezaevinden tehdide devam ediyor

- Güncelleme:
Selahattin Demirtaş cezaevinden tehdide devam ediyor

Gündem Haberleri

Terör örgütü PKK ile organize bağı ve bazı terör olaylarının yönlendiricisi olduğu için tutuklanan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabı üzerinden tehditlerini sürdürüyor.

Demirtaş, bu kez de sosyal medya hesabı üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan’ı hedef gösterdi. Demirtaş, yaptığı paylaşımda Soylu ve Özalan’ı “Medyadaki trol çalışmaları, ileride iddianamelere siyasi darbenin medya ayağı olarak geçecektir. Yani Süleyman Soylu, Alpay Özalan gibi trol başlarının ve trollerin karalama niteliğindeki paylaşımlarını beğenip yaymadan önce herkes iyi düşünsün derim” sözleri ile tehdit etti.

Demirtaş’ın tehdit içeren paylaşımına AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, Yasin Börü’yü hatırlatarak cevap verdi. Turan, Demirtaş’a “Ne utanmazlık! Yasin Börü’ye yaptığını mı yapacaksın?” diye sordu. FERHAT EKİNCİ'NİN HABERİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...